SZEMTECH logo

 

Szemtech

A Szemtech Épületgépészeti, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2002 óta áll ügyfelei szolgálatában. Fő tevékenységünk a Grundfos gyártmányú szivattyúk és kiegészítő berendezések forgalmazása, üzembe helyezése, szervizelése és karbantartása főként a dunántúli régiókban és Pest megye területén.

2003-ban a Grundfos Hungária Kft-vel történt megállapodást követően bővült tevékenységi körünk, így a garanciális szivattyúk javítását is vállaljuk. A Grundfos márkaszervizeként biztosíthatjuk ügyfeleink számára a lehető legjobb minőségű kiszolgálást.

2022-ben a vállalkozás tulajdonosváltáson ment keresztül, bővítette csapatát és egy felkészült, precíz, lendületes, fiatalos csapattal várja ügyfeleit. Társaságunk dolgozói és vezetői sokéves szerviz tapasztalattal rendelkező szakemberek és elkötelezett hívei a minőségi munkának. Tudásunk bővítése érdekében folyamatos továbbképzéseken veszünk részt, így biztosítva ügyfeleink elégedettségét.

Tevékenységi körünk szélesítését továbbra is szem előtt tartjuk vevőkörünk lehető legteljesebb kiszolgálásának érdekében.

Jelmondatunk: szenvedélyünk a minőség.

Szivattyú javítás

Helyszíni javítások az ország egész területén. Lehetőség van garanciális és garancia időn túli javításra is.

Partnereink

Grundfos authorised service partner

 
© 2008 - 2024 Szemtech Kft. Minden jog fenntartva!
Szivattyú forgalmazás, szivattyú javítás.
Design by : Nincs.