SZEMTECH logo

 

SZEMTECH logoA SZEMTECH Épületgépészeti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft egy 2002-ben szerveződött vállalkozás szivattyútechnikára, azok kereskedelmére, szervizelésére. Fő tevékenységünk a szivattyúk és berendezések forgalmazása, üzembe helyezése, szervizelése és karbantartása Győr és vonzáskörzetében és az ország különböző megyéiben. Vállalkozás alapítója és tulajdonosa több évtizedes márkaszervizes gyakorlattal és vezetői tapasztalattal rendelkező szakember, hiszen Magyarország első WILO márkaszervizében kezdett foglalkozni szivattyúkkal és berendezésekkel. Tevékenységi körünk folyamatosan bővült a partnereink igényeinek megfelelően így a Grundfos Hungária Kft - vel történt szerződés alapján vállaljuk a szivattyúk garanciális és azon túl is történő javítását.

A szivattyúzás technika mellett, vállaljuk elektromotorok tekercselését, felújítását és más szivattyú típusok szervizelését és forgalmazását, pl:. Pedrollo, Flygt, ABS, Lowara, KSB, Alweiler, SIGMA, Espa, WILO, Hidromechanika stb.

szivattyúA több mint harminc éves szakmai múlt, a gyári alkatrészek, illetve a márkacégek magas minősége is a garancia cégünk munkájára. Márkaszerviz, minőség elérhető áron a hitvallásunk. Elmondhatjuk, hogy megalakulásunk óta az ország különböző részeire rendszeresen járunk szervizelni, karbantartani, forgalmazni a partnereink legnagyobb megelégedésére. A társaságunk dolgozói és vezetése elkötelezett híve a minőségi munkának és a partnerek szakszerű, gyors kiszolgálásának. Jelmondatunk: szenvedélyünk a minőség.

A Kft dolgozói komoly szerviz tapasztalatokkal rendelkező szakemberek. A gyártmány és szerviz ismeretek folyamatos fejlesztésére nagy hangsúlyt helyezünk hogy kiemelkedő, szolgáltatást tudjunk biztosítani. Tevékenységi körünk szélesítését továbbra is szem előtt tartjuk az eddigi és leendő partnereink egyre teljesebb kiszolgálása érdekében.

Szivattyú javítás

Helyszíni javítások az ország egész területén. Lehetőség van garanciális és garancia időn túli javításra is.

Partnereink

 
© 2008 - 2022 Szemtech Kft. Minden jog fenntartva!
Szivattyú forgalmazás, szivattyú javítás.
Design by : Nincs.